Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brinkmanns.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Cybercoaching er vejledning og coaching på mail, som skaber refleksion
Cybercoaching 2018-06-04T18:09:38+00:00

Cybercoaching – find en løsning via refleksion med coaching

Har du en irriterende kollega, en ven, som har skuffet dig, en ægtefælle, som “kommer fra en anden planet”, en krævende forælder, barn eller andre relationer, som giver dig bekymringer eller gør dig ked af det?

Så kan jeg lige nu tilbyde dig* et gratis cybercoaching-forløb, dvs. du skriver dit problem til mig på cybercoachingdk@gmail.com og så indleder vi en dialog over mail, hvor jeg stiller coachende spørgsmål, evt. giver dig nogle redskaber, men det primære mål er, at du selv finder “løsningen” via din egen refleksion under vores dialog.

Hvordan fungerer cybercoaching?

Dialogen kan vare over både dage og uger – det kan også være vi bare sidder en enkelt aften og skriver frem og tilbage. Jeg starter med at spørge ind og “afdække problemet”. Derefter ser vi på, hvilken “løsning” du drømmer om. Når drømmen er beskrevet, går vi i gang med at se på, hvordan du kan nå drømmen. Til sidst beskriver vi konkrete tiltag, som kan føre dig mod drømmen.

 

Hvad koster cybercoaching?

Jeg tilbyder gratis cybercoaching til de 10 første som skriver. Jeg vil blot bede om lov til evt. at bruge din case anonymiseret her på bloggen og gerne en (evt. anonym) udtalelse/anmeldelse, hvis du er tilfreds med forløbet.

Vh. Dorthe Brinkmann

* Det gratis coachingforløb gælder for de første 10 personer, som skriver en mail til cybercoachingdk@gmail.com