Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brinkmanns.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Dorthe Brinkmann - en multikunstner indenfor ledelsesværktøjer
Om Dorthe Brinkmann 2018-06-10T19:39:19+00:00

HVEM ER DORTHE BRINKMANN.

Her kan du læse lidt mere om mig og min baggrund.

Dorthe Brinkmann sparring inspiration feedback

Dorthe Brinkmann

Tilfredse brugere

Jeg har gennem mange år hjulpet med sparring, feedback og mange slags faglig hjælp.

Her har jeg fx modtaget en flot buket fra en taknemmelig og dygtig ung kvinde, som jeg har været sparringspartner for:

takkebuket sparring på online akademiuddannelse

Takkekort sparring på akademiuddannelse online

Min baggrund:

Jeg har en masse både praktisk og teoretisk erfaring med coaching, ledelse, feedback, typeanalyse (forskellige personligheder), konflikter, strategiarbejde, lean, motivation og meget andet.  Derudover har jeg været frivillig i Kræftens Bekæmpelse. Jeg har en dejlig mand og en nuttet datter. Vi kommer oprindelig fra Vestjylland, har boet 15 år i København, er nu vendt “hjem” og har fundet en skøn base i Vejle.

Udannelser: 

Jeg har flere uddannelser: Akademi- og diplomuddannelse i ledelse (bl.a. coaching, strategi, lean, organisation og arbejdspsykologi), lægesekretær og salgsassistent.

1. Ledelse:

Akademiuddannelse og diplomuddannelse i ledelse. Herunder bl.a. fagene: Lean, Motivation, Arbejdspsykologi, strategi, organisation.

Akademiuddannelsen afsluttede jeg i 2014 og diplomuddannelsen forventer jeg at afslutte i 2018 eller 2019.

2. Lægesekretær

Uddannet på Roskilde Handelsskole og på Rigshospitalet med praktikophold i: Obstetrisk Klinik (fødsel), Hepatologisk Klinik (lever), Pædiatrisk Klinik (børn) og Klinik for Plastikkirurgi og Brandsår. Afsluttede uddannelsen i 2007.

3. Salgsassistent

Uddannet på Holstebro Handelsskole og Stauning Lokalbrugsen i 1995.

Praktisk erfaring:

Jeg har en del erfaring og stor interesse i arbejdet med kulturudvikling, trivsel (sygefravær) og motivation.  Derudover har jeg erfaring med coaching, ledelse, feedback, typeanalyse (forskellige personligheder) og meget andet.  Jeg har arbejdet som ledende lægesekretær og souschef på Rigshospitalet.