Din professionelle ejendomsservice

Er du på udkig efter den rette ejendomsservice?

I en verden, hvor ejendomspleje ofte kan virke ensformig og upersonlig, forstår vi hos Brinkmann vigtigheden af en service, der skræddersyes til hver enkelte kundes individuelle behov. Vi tilbyder ejendomsservice i blandt andet Brovst, Aalborg, Brønderslev og Nørresundby. Vores tilgang til ejendomsservice er unik og vi fokuserer på detaljerne, som gør hver ejendom speciel.

Lad os stå for alt det praktiske

Når du vælger Brinkmanns ejendomsservice, får du adgang til langt mere end den gennemsnitlige standard service. Vi er stolte af at kunne tilbyde en omfattende servicepakke, der dækker alle tænkelige aspekter af ejendomsvedligeholdelse og forvaltning, så du kan føle dig tryg og sikker. Uanset om det drejer sig om regelmæssig vedligeholdelse, rengøring, pleje af udeområder, eller mere specialiserede opgaver, kan du stole på, at vi har den nødvendige ekspertise og erfaring til at sikre, at din ejendom altid fremstår i sit bedste lys. Vi forstår, at hver enkelt ejendom har sine unikke krav og udfordringer, og derfor stræber vi efter at skræddersy vores services for at opfylde netop disse behov på bedste vis.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Oplev forskellen med vores professionelle ejendomsservice. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig med at udnytte din ejendoms fulde potentiale og sikre, at den både ser fantastisk ud og fungerer optimalt. Lad os sammen gøre din ejendom til noget helt særligt.

Vi tilbyder også:
Havearbejde | Erhvervsrengøring | Solcellevask | Haveservice​​| Fliserensning​| Vinduespudsning

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi giver naturligvis et helt uforpligtende tilbud på dit projekt, hvor vi tager højde for dine ønsker.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Brinkmann

Thorsvej 3, 9460 Brovst

Klik her for rutevejledning

CVR: 40641092

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket